2012. november 13., kedd

A Költöztetés fázisai

Szeretném nektek bemutatni, hogy milyen fázisokon mennek át azok az emberek akik A helyszínről B helyszínre költöznek. Egy kis segítséget is fogok nekik nyújtani, amivel megtudom könnyíteni a procedúrát.

Első sorban a kihagyhatatlan pakolás és dobozolás feladat tárul elénk . Ezt sajnos minden költözni vágyó embernek meg kell csinálnia , ha minden értékét és tulajdonát biztonságba akarja tudni . Ehhez a későbbi bejegyzéseimben ajánlani fogok olyan cégeket akik dobozgyártással foglalkoznak.

Mi a teendő ha már összepakoltunk mindent !?

2 lehetőségünk van . Első lehetőségünk, hogy felkeressük régen látott rokonainkat és a kis személygépkocsijaikat teletömjük kacatjainkal . Ami úgymond kényelmetlen megoldás a költöző és a költöztető részérről is . 2 lehetőségünk ami sokkal kényelmesebb megoldás , hogy felvesszük a kapcsolatot költöztető cégekkel és árajánlatot kérünk , hogy milyen módon és mennyi pénzért költöztetnének minket el.
Evvel a megoldással egy olyan kényelmes szolgáltatáshoz juthatunk ami közben akár pihenéssel, relaxációval is tölthetjük  napunk.

A következő bejegzésben olvashatok majd a költöztető cég ajánlatunkról ! 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése